Consultanta in domeniul eficientei energetice si energiilor

Consultanta-in-domeniul-eficientei-energeticeSursele regenerabile de energie precum energia eoliana, solara ( termica si fotovoltaica), energia hidroelectrica, energia mareomotrica, energia geotermala si biomasa, reprezinta o alternativa importanta la combustibilii fosili. Aceste resurse contribuie la reducerea emisiilor de gaze cu efect de seara generate de productia si consumul de energie si prezinta reale avantaje pentru mediu si pentru combaterea poluarii locale.

Dezvoltarea surselor regenerabile de energie ca o sursa energetica nepoluanta conduce implicit la sustinerea implementarii directivelor europene si participarea la elaborarea legislatiei si reglementarilor nationale in domeniul eficientei energetice.

Bazandu-ne pe o vasta experienta in domeniul eficientei energetice si energiilor, asiguram clientilor nostri consultanta de specialitate pentru proiectele de utilizare a surselor regenerabile de energie, cat si pentru identificarea solutiilor optime, transformand pierderile de energie in castiguri financiare.

Serviciile de consultanta oferite de ROME, in domeniul eficientei energetice si energiilor cuprinde:

  • studii de prefezabilitate și fezabilitate;
  • documentele necesare proiectarii;
  • obtinerea autorizatiilor necesare derularii proiectului;
  • asistenta tehnica pe parcursul realizarii proiectului, de la implementare pana la punerea in functiune;
  • bilanturile energetice impuse de proiect;
  • sisteme de monitorizare a rezultatelor.

Product Enquiry