Profilul companiei

PROFILUL COMPANIEI:

Activitatea principala este orientata catre realizarea “proiectelor la cheie”, a constructiilor din domeniul privat, institutional si a cladirilor publice, insotite de servicii de excelenta profesionala, atat in programele noi cat si al reabilitarilor.
De-a lungul anilor organizatia a marcat prezente notabile in segmentul rezidential, comercial si al infrastructurii, precum si in segmentul parcurilor foto-voltaice.

Personalul de inalta calificare tehnica si managementul modern stabilesc standarde inalte utilizand cele mai noi tehnologii, materiale de constructie si solutii tehnice din cele mai novative.
Echipa puternic consolidata de-a lungul celor 10 ani de munca au configurat un profil complex de servicii si produse, integrate: proiectare de arhitectura si inginereasca, consultanta, productie si montaj pentru constructii metalice, constructii cu cadre de beton si prefabricate, constructii usoare, fatade, pereti cortina, hidroizolatii si invelitori, precum si interioare cu structuri si finisaje intr-o gama tipologica complexa.

Provocarile intampinate si depasite cu succes ne-au furnizat motivatia si experienta necesare pentru abordarea pietei constructiilor din Romania si de peste hotare din pozitia ANTREPRENORULUI GENERAL.

OBIECTIVUL COMPANIEI

– creșterea satisfacției clienților prin îmbunătățirea continuă a calității managementului.